'Hope'pala!

ABD Başkanı Donald Trump, eski model Hope Hicks’i kendine danışman yaptı. Tweet’lerini attırdı. Ancak kızı Ivanka çileden çıktı. Kıskançlık krizleri yaşadı. Babasının danışmanını “Her konuda beni bilgilendireceksin” diyerek sıkıştırdı! Fakat istediğini alamadı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ağustos 2017 Güncelleme 22 Ağustos 2017, 01:53
’Hope’pala!

İÇİNDEKİLER

Anketler ve uluslararası kamuoyu yanıldı. Emlak Kralı Donald Trump, 71 yaşında başkanlık koltuğunu kaptı. Beyaz Saray'a çıktı. Dünya bir anda Beyaz Saray'a odaklandı. Çünkü Trump'ın danışman krizleri ardı ardına patladı. Beyaz Saray'da son olarak Hope Hicks krizi çıktı. Buna göre Trump, kızı Ivanka'nın markasının ürünlerini tanıtan Hope Hicks'i 'A takımı'na aldı. Onu basın danışmanı yaptı. Hicks, Trump'ın "Stratejik İletişimler Direktörü" olarak çalışmaya başladı. Hatta güzel danışman Başkan Trump'ın, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabını yönetip onun adına mesajlar yazdı. Ancak bu durum Ivanka'yı çileden çıkardı. Ivanka Trump, kendi önüne geçen Hope'u kıskandı. Onu Beyaz Saray'ın koridorlarında köşeye sıkıştırdı. Kendisine "Babamla ilgili her türlü bilgiyi bana vereceksin. Tweet'leri yazmadan önce ben göreceğim" diyerek korkutmaya kalkıştı. Ancak Hope, Ivanka'yı umursamadı. "Bunu yaparsam Başkan'a ihanet etmiş olurum" deyip bu tehditleri umursamadı. Öte yandan Ivanka ile Hope aslında bir zamanlar kankaydı. Zira Hope, 2014'te Ivanka Trump ile çalışmaya başlamıştı. Ivanka'nın ürünleri için modellik yapmıştı. Ancak Ivanka bu dostluğa rağmen Hope'u bir kalemde harcadı.


Hope Hicks, Başkan Trump'ın adeta sağ kolu oldu. Aynı zamanda eski bir model olan Hope Hicks, güzelliğiyle de Trump'ın kızı Ivanka'yı kıskandırdı.


Hope Hicks, Trump'ın yurt dışı gezilerine katıldı. Vatikan ziyaretinde de yer aldı. Bu sırada kendisini kıskanan Ivanka ile yan yanaydı.