Yahudilerin 'Mesih' planı! Terör saldırılarının arkasında İsrail mi var?

Terör örgütleri eliyle dünyayı yaşanmaz bir hale getirmek isteyen derin güçler Mesih'in gelişini hızlandırmak için kirli planlarını uygulamaya koydu. Son yıllarda artan terör olaylarının, İsrail'in çıkarları doğrultusunda yapıldığı görülüyor. Netanyahu da Yahudilerin beklediği 'Kral Mesih'in gelişini hızlandırmak için uğraşıyoruz' diyerek kirli planı itiraf etmişti.

Giriş Tarihi 20 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 21 Ağustos 2017, 00:37
Yahudilerin ’Mesih’ planı! Terör saldırılarının arkasında İsrail mi var?

İÇİNDEKİLER

Dünyayı yaşanmaz hale getirerek Mesih'in gelişini hızlandırmak isteyen İsrail, Yahudileri de geri çağırarak kirli planlarına hız verdi. En son İspanya'da terör saldırısıyla sarsılan Barselona'nın baş hahamı Meir Bar-Hen, Yahudi JTA haber ajansına demecinde, "Cemaatimdekilere şunu söylemek istiyorum: Burada sonsuza kadar kalacağımızı düşünmeyin. Onlara İsrail'den kendilerine mülk almalarını söylüyorum. Cezayirli ve Venezüellalı Yahudilerin hatalarını tekrarlamayın. Geç kalmaktansa erken gitmek daha iyidir." dedi.

İSRAİL'E GÖÇ ÇAĞRISI DAHA ÖNCE DE YAPILMIŞTI
Bu arada Bar-hen, son yıllarda Avrupa'daki Yahudilere İsrail'e gitme çağrısı yapan tek kişi de değil. Fransa'nın başkenti Paris'te Ocak 2015'te silahlı kişilerin bir Yahudi marketine girerek ateş açması ve en az beş kişiyi rehin almasının İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Avrupa'daki Yahudilere İsrail'e göç çağrısı yapmıştı.

MESİH'İN İSRAİL'İ KURTARACAĞINA İNANIYORLAR
Yahudiler, Kral Mesih'in gelmesiyle İsrail'in hakimiyet kuracağını bekliyor. Tüm Yahudilerin İsrail'e dönmesi için uğraş verilirken beklenen Mesih'in gelmesi için de planlar yapılıyor. Hahamların düşüncesine göre Mesih, insanlık tarihinin en üst noktasında, İsrail'i kurtaracak ve yönetecek olan kraldır. Mesih, İsrail'in düşmanlarını yenecek, Yahudi halkını tekrar topraklarına kavuşturacak, onları Yehova'ya yakınlaştıracaktır. Bu inanca göre Mesih yeryüzüne geldiğinde diğer millet ve dinlerin Yahudilere boyun eğecektir. Bu egemenliği kabul etmek istemeyenler ise cezalandırılacaktır. Hahamlar Mesih'in Davud'un soyundan geleceğine inanırlar.

İSRAİL MESİH'İN GELİŞİNİ HIZLANDIRMAK İÇİN ÇABA HARCIYOR
İsrail'in amacının Mesih'in gelişini hızlandırmak olduğu ortaya çıkıyor. Artan terör saldırılarının da bu yüzden yapıldığı iddia ediliyor. Kirli planı böyle itiraf etmişlerdi...

21 Ağustos 1969 Avusturalyalı Yahudi Michael Denis Ruhan, Mesih'in gelişi hızlansın diye Mescid-i Aksa'yı yaktı.


"Kral Davud'un soyundan 2.Mesih'in gelişini hızlandırmak için YPG'ye katıldım" diyen Yahudi asıllı İngiliz Jacobs..

Eski Mossad şefi Shabtai Shavit de "kutsal savaş için aceleci ve kibirliyiz, sabırla Mesih'i beklemeliyiz." demişti




"Mesih'in gelişini hızlandırmak" için son aşama da Mescid-i Aksa'yı yıkıp Süleyman Mabedi'ni yeniden inşa etmek..


Hahambaşı: Mesih'in gelişini hızlandırmak için bir şey yapmalı.. Netanyahu: Biz.. Yapıyoruz, yapıyoruz.

FETÖ DE AYNI AMAÇLA HAREKET EDİYOR
Dinlerarası diyalog diyerek İslam'ı yok etmeye çalışan FETÖ de İsrail'le aynı amaç doğrultusunda hareket ediyor. Mesih'in gelişini hızlandırmak için gerilimi artıran FETÖ, ajanlara ve teröristlere faaliyet gösterdiği ülkelerde ev sahipliği yaparak karışıklık yaratılmasına zemin hazırlıyor.