Bremen mızıkçıları

Almanlar, PKK’lı hainlere her türlü imkanı verdi. Ne çadırına ne de paçavrasına ses etmedi! Ancak Mehter Takımı’nın 3 hilalli Osmanlı sancağını taşımasına yasak getirdi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2017 Güncelleme 17 Ağustos 2017, 01:38
Bremen mızıkçıları

İÇİNDEKİLER

Ne kadar hain varsa Türkiye'yi hedef aldı. FETÖ'sü, PKK'sı, DHKP-C'si askerimize polisimize saldırdı. Kan lobisi kalleşliğini yaparken, sırtını ABD'ye ve Avrupa'ya dayadı. Almanya ise bu ittifak içinde ilk sırada yer aldı. Almanlar, PKK'lı hainlere her türlü imkanı sağladı. Terör destekçilerine çadır kurdurup paçavrasını açtırdı! Ancak Mehter Takımı'nın 3 hilalli Osmanlı sancağını yasakladı!


PKK'lı hainler, Berlin Meclis Binası'nda kanlı örgütün paçavrasını açtı. Ancak Alman polisi ses çıkarmadı.

BELEDİYEYE TEPKİ
Skandalın adresi, Almanya'nın Fürth kentinde geleneksel olarak düzenlenen 'Hasat Bayramı'ydı. 1817 yılından bu yana Eylül ayında yapılan Hasat Bayramı kortejinde Türk Birliği ekibi ile beraber Berlin Mehter Takımı da vardı. Ancak Fürth Belediyesi, Berlin Mehter Takımı'nın taşıdığı 3 hilalli Osmanlı sancağını yasakladı. Densiz Almanlar, üç hilalli sancağın "sağcı Türk örgütlerini" temsil ettiği şeklinde bir bahaneye sarıldı! Alınan karar ise vatandaşlarımız arasında şaşkınlık yarattı. Ditib Fürth Başkanı Refet Avcı, yasaklama kararının siyasi bir karar olduğunu açıkladı. Avcı, Belediye Başkanı Thomas Jung ile görüşüleceğini ve alınan kararın daha sonra kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi.