35 milyonluk gelin

35 milyonluk gelin Rus milyarder işadamı Aleksey Shapovalov, manken Ksenia Tsaritsina ile evlendi. Geline 35 milyon liralık 70 karat yüzük hediye eden Rus milyarder, düğün için ise tam 150 milyon TL harcadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ağustos 2017 Güncelleme 16 Ağustos 2017, 01:56
35 milyonluk gelin

İÇİNDEKİLER

Rus milyarder işadamı Aleksey Shapovalov uzun süredir birlikte yaşadığı 27 yaşındaki manken Ksenia Tsaritsina ile Moskova'nın Rublekva semtindeki Barvikha Oteli'nde evlendi. Shapovalov'un kesenin ağzını açtığı düğünde sadece düğün pastası için 20 bin dolar (70 bin TL) harcandı. Gelin Tsaritsina her biri 300 bin dolar (bir milyon 50 bin TL) değerinde iki farklı gelinlikle sahne aldığı düğünde misafirlere kişi başı 700 dolarlık yemek ikramı yapıldı.



ÇOK CÖMERT BİR EŞ
Düğünün toplam masrafı 45 milyon doları buldu. Ultra lüks törende Eurovision finalisti Polina Gagarina ve rock grubu Leningrad sahne aldı. Düğüne damga vuran hediye ise Rus oligarkın eşine aldığı 70 karatlık elmas yüzük oldu. Yüzüğün değerinin 10 milyon dolar (35 milyon TL) olduğu belirtildi. Sosyal medyada lüks hayatına dair paylaştığı fotoğraflarla ünlü olan manken Tsaritsina da hediyesi hakkında "Aleksey gerçekten cömert bir eş. Hediye konusunda hiçbir zaman cimri olmadı. Bu kez de 30 karatlık elmas yüzüğün yeterli olmadığını düşünmüş" dedi.



EŞİ BENZERİ YOK
Manken Tsaritsina, hediyesi hakkında "Aleksey hediye konusunda hiçbir zaman cimri olmadı. Bu kez de 30 karatlık elmas yüzüğün yetmeyeceğini düşünerek 70 karatlık bir yüzük almış" dedi.