Nammos’suzlar

Yunanistan battı! Turistlere umut bağladı. Misafirlerinin cebini boşaltmak için de tehlikeli 'hizmetler' hazırladı! Beyaz Türkler'in akın ettiği Mikonos Adası'ndaki Nammos adlı gece kulübünde "İlaç servisi" yapılmaya başlandı! Bu hapların ortak özelliği ise içkiyle alındığında adrenalin etkisi yapmasıydı. Ancak TAKVİM'in ulaştığı uzmanlar şu uyarıyı yaptı: Kalp krizi sonucu ölüme yol açabilir.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Temmuz 2017 Güncelleme 25 Temmuz 2017, 01:47
Nammos’suzlar

İÇİNDEKİLER

NE fabrikası, ne tarlası vardı. Üretimden anladığı "Siesta" yapmaktı! Batan ekonomisini kurtarmak için Avrupa Birliği'ne sırtını dayadı. Ancak AB, Yunanistan'a istediği yardım elini uzatsa da sabrı taştı. Ve Komşu için tek çıkar yol "Komşu"larıydı... Yunanistan, kasasını doldurmak için Türk turistlere umut bağladı. Bunun için önce Türk mutfağını çaldı. Hatta hamam bile açtı. İşte bu uyanıklığı yapan Komşu, şimdi de akılalmaz bir oyun hazırladı. Yunanistan, misafirlerinin cebini boşaltmak için de tehlikeli 'Hizmetler' hazırladı.


Nammos'a giden bir Türk müşteri, ilaç servisini Instagram hesabından bu fotoğrafla paylaştı

KARACİĞERİ DE YOK EDİYOR
Beyaz Türkler'in akın ettiği Mikonos Adası'ndaki Nammos adlı gece kulübünde "İlaç servisi" yapılmaya başlandı. Soğuk algınlığı ve ağrı kesici etkisi olan bu hapların ortak özelliği, içkiyle alındığında adrenalin etkisi yapmasıydı. Yani bu ilaçları içkiyle tüketenler, sarhoş olmak yerine tabiri caizse daha da ayılmaktaydı. Hal böyle olunca söz konusu mekana gidenler, daha fazla harcama yaptı. Binlerce dolarlık şampanyalar peş peşe patlatıldı. Ancak birbirinden ünlü isimlerin de akın ettiği mekandaki bu uygulama, uzmanların tepkisine yol açtı. TAKVİM'in ulaştığı uzmanlar şu uyarıyı yaptı: "Ağrı kesici ve soğuk algınlığı ilaçlarının içinde parasetamol adlı bir madde vardır. Ayrıca ağrı kesicilerin içinde kafein de yer alır. Bu nedenle söz konusu ilaçlar, alkol ile tüketildiğinde adrenalin etkisi yaratır. Bu da sarhoşluğun yarattığı yorgunluk ve bitkinlik hissini ortadan kaldırır. Ancak bu ilaçlar, alkol ile tüketildiğinde kalp krizine yol açarak, ölüme neden olur. Ayrıca karaciğer hasarına da yol açar."

Mevlüt YÜKSEL