Düşeş ayakkabı

Cambridge Düşesi Kate, tutumlu davrandı. Kızı Prenses Charlotte’yi amcası Harry’nin 30 yıl önce giydiği ayakkabılarıyla kameraların karşısına çıkarttı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2017 Güncelleme 20 Temmuz 2017, 00:01
Düşeş ayakkabı

İÇİNDEKİLER

İngiliz Kraliyet ailesi, giyim kuşamlarıyla her daim dünya gündemine yerleşti. Gözler, İngiliz tahtının veliahtı Prens William ile eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton'a kilitlendi. Düşes'in zaman zaman ucuz ve sıradan kıyafetlerle boy göstermesi çok eleştirildi. Düşes'in, bazı elbiselerini ve ayakkabılarını birden fazla giyerek kameraların karşısına geçmesi ise tartışmaları beraberinde getirdi. Tutumlu Düşes eleştirilere aldırış etmedi. Hatta çocuklarının giyim-kuşamı konusunda da elini sıkı tutmayı tercih etti.

İNGİLİZLER ELEŞTİRİYOR
Resmi temaslarda bulunmak üzere Prens William ile Polonya'nın başkenti Varşova'ya giden Kate Middleton, huyundan vazgeçmedi. Küçük kızı Prenses Charlotte'ye amcası Harry'nin 1986 yılında giydiği ayakkabılarını giydirdi. İngiliz basını, 2 yaşındaki prensesin ayakkabılarını inceledi. Arşivler irdelendi. Prens Harry'nin 2 yaşındayken giydiği ayakkabısı, şimdilerde yeğeni 2 yaşındaki Charlotte'nin ayaklarında idi. İngiliz basını 30 yıllık ayakkabıyı kızına giydiren Kate'e tepki gösterdi. Sosyal medya kullanıcılarının çoğu, "Cimri Düşes" dedi.