Moda War

Ivanka Trump hafta başında 18 dolarlık elbise ile görüntülendi. Dün ise 12 dolarlık kazak giydi. ABD medyası ise Melania Trump’ın 51 bin dolarlık kıyafetler seçtiğini hatırlatarak yeni bir savaş başlattı: Ivanka genç ve güzel olduğu için ucuza giyiniyor. Melania’nın böyle bir şansı yok

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Haziran 2017 Güncelleme 25 Haziran 2017, 01:55
Moda War

İÇİNDEKİLER

Göreve geldiği günden bu yana hem kendisi hem ailesi yoğun bir şekilde ABD medyasının bombardımanında olan başkan Donald Trump'ın eşi ve kızı bir kez daha gazetelerin hedefi oldu. Donald Trump hakkında her türlü olumsuz haberi yazmaktan hiç kaçınmayan ABD medyası Melania Trump'ı da geçmişiyle ve bir First Lady'ye uymayan hareketleriyle gündeme getirmişti. Ailenin haber bombardımanından en az nasibini alan üyesi Ivanka Trump ise sadece medyayla barışık kalmadı Donald Trump düşmanları için kullanılacak bir malzeme haline getirildi. Geçen hafta evinden çıkarken üzerinde 18 dolarlık bir kıyafetle görüntülenen Ivanka'nın Victoria Beckham imzalı elbiseyi ucuzluktan aldığı ortaya çıkmıştı. Ivanka dün ise yine evden çıkarken bu kez de 12 dolarlık bir kazakla görüntülendi. ABD basını kazağın fiyatıyla beraber yaklaşık 40 derece sıcakta Ivanka'nın neden uzun kollu kazak giydiği tartıştı. Diğer bir tartışma konusu ise Melania Trump'ı hedef aldı. Ivanka'nın bu mütevazı kıyafet seçimlerinin yanı sıra First Lady'nin abartılı bir şekilde pahalı giyindiği söyleyen ABD basını Trump ailesini bu kez karşı karşıya getirerek haber yaptı. Melania Trump'ın geçen ay İtalya'ya yaptıkları ziyaret sırasında Dolce&Gabbana imzalı 51 bin 500 dolarlık ceket giydiğini hatırlatan gazeteler diğer kıyafetlere de yer verdi. Gazeteler Melania'nın sürekli olarak Valentino, Gabriella Hirst, Christian Louboutin, Michael Kors ve butik modacıların özel tasarımların giyerek bir kıyafetinin ortalama 7 bin dolar olduğunu yazdı. Bazı moda blogları ise Ivanka'nın gençliğini ve daha düzgün olan vücudunu kullanarak ucuz kıyafetler giyebildiğini ancak Melania'nın böyle bir şansının olmadığını belirterek anne ve kız arasında gerilim oluşturmaya çalıştı.



7 BİN DOLAR


IVANKA'NIN BU ELBİSESİ SADECE 18 DOLAR


MELANİA'NIN GİYDİĞİ BU CEKET 51 BİN 500 DOLAR


12 dolar

Ivanka Trump son günlerde ucuzluktan aldığı elbiselerle sokağa çıkarken Melania Trump'ın kıyafetlerinin ortalama fiyatları ise 7-8 bin doları buluyor.