Mangal yürekli

Almanlar’ın Türkiye karşıtı politikalarına Hollywood yıldızından tepki geldi. Ünlü oyuncu Barbara, Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki bir kebapçıya gitti. Mangalın başına geçip gurbetçilere övgüler dizdi: Türkler çok misafirperver. Bu insanların tüm baskılara rağmen yemek kültürlerini korumaları büyük başarı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2017 Güncelleme 29 Mayıs 2017, 01:23
Mangal yürekli

İÇİNDEKİLER

Almanya, ırkçı söylemleri ve teröristsever özelliği ile hep Türkiye'yi hedef seçti. PKK'sı, FETÖ'sü, DHKP-C'sini kendine dost bildi. Bu kanlı terör örgütleriyle ittifak yapıp Türkiye karşıtı politikalar izledi. Hatta başta FETÖ'cü firariler olmak üzere tüm teröristlere sığınma hakkı verdi. İşte tüm bunlara en büyük tepki Hollywood yıldızından geldi. Ünlü oyuncu Barbara Nedeljakova, Almanya'ya gitti. Kuzey Ren Vestfalya eyaletine bağlı Recklinghausen şehrinde faaliyet gösteren Türk restoranını ziyaret etti. Türk mutfağını test eden ünlü yıldız, tadına baktığı Türk dönerine tam not verdi. Sonra mangalın başına geçti. Ardından gurbette yaşayan Türkler'e övgüler dizdi.

'TÜRKLER'E HAYRAN KALDIM'
Ünlü oyuncu Barbara Nedeljakova, "Almanya'da Türk mutfağını görmek beni çok mutlu etti. Buradaki Türkler tüm baskılara ve ırkçı politikalara rağmen kültürlerini koruyor. Geçimlerini sağlıyor. Ayrıca Türk misafirperverliğine de hayran kaldım. Burada karşılaştığım her Türk, inanılmaz sıcak kanlı. Bundan sonraki ziyaretimi Türkiye'ye yapacağım. Tekrar bu restorana gelmek isterim" dedi. Restoran sahibi Ercan Kerekli de ünlü yıldıza teşekkür ederek şunları söyledi: "Biz, Almanya'da Türk mutfağını en iyi şekilde tanıtıyoruz. Ünlü bir ismin bizi seçmesi mutlu etti. Dönerimizden çok memnun kaldı. Mutfağımızı test ederek, tam not verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz."