En 'Papa' soru

Vatikan’daki Trump-Papa görüşmesinde ilginç bir diyalog yaşandı. Melania Trump’ın elini sıkan Papa Francis espriyi patlattı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2017 Güncelleme 25 Mayıs 2017, 01:39
En ’Papa’ soru

İÇİNDEKİLER

ABD Başkanı Donald Trump ile Papa Francis'in Vatikan'daki görüşmesinde ilginç anlar yaşandı. Trump ile Papa Francis'in görüşmesi 30 dakika sürdü. ABD Başkanı Trump, Papa Francis'e, ABD'de siyahların özgürlük mücadelesinin sembol ismi ve insan hakları lideri Martin Luther King'in kitaplarının ilk baskısını hediye etti. Papa da barış mesajıyla birlikte üç temel öğretisinin kopyalarını da hediye etti. Trump, bunları okuyacağını söyledi. Görüşmede Papa ile Melania Trump arasında 'esprili' bir diyalog geçti.

VATİKAN'DA BAŞINI ÖRTTÜ
Papa bir çevirmen aracılığıyla First Lady'ye "Onu neyle besliyorsunuz, potizza'yla (Bir çeşit Sloven hamur işi) mı?" diye sordu. Bu soru gülüşmelere neden oldu. Öte yandan Trump'ın göreve geldikten sonra ilk yurt dışı seyahati olan Suudi Arabistan'da başını örtmeyen Melania Trump'ın bu kez siyah bir örtüyle başını kapattığına dikkat çekildi.

ONU NEYLE BESLİYORSUN?
Papa, Trump'ın elini sıkarken, Donald Trump'ı kastederek "Onu neyle besliyorsunuz, Sloven hamur işi potizza ile mi?" diyerek herkesi güldürdü.
Melania Trump, başını siyah örtüyle kapattı. Papa, First Lady'ye samimi davrandı.