H'air'sız Almanya!

Merkel, bir FETÖ’cüye daha kucak açtı. NATO’da görevli cuntacı Türk pilota sığınma hakkı tanıdı. Ardından dil kursuna yolladı. Alman medyası ise adını değiştirip onunla bir röportaj yaptı. “Acıların çocuğu” olarak tanıttı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2017 Güncelleme 21 Mayıs 2017, 02:07
H’air’sız Almanya!

İÇİNDEKİLER

Almanya, teröristbaşı Gülen ile çetesine hizmette sınır tanımadı. NATO'da görevli olan FETÖ'cülere her türlü kolaylığı sağladı. Onlara iltica hakkı tanıdı. Şimdiye kadar TSK'dan ihraç edilen ve Almanya'da görev yapan 150 NATO askerinin Almanya'ya iltica başvurusunda bulundukları anlaşıldı. Onlardan birinin de TSK'dan ihraç edilen bir Türk pilot olduğu vurgulandı. Ardından Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesi sahneye çıktı. Gazete, pilotun adını Ersin Keser olarak değiştirip röportaj yaptı. Haberde pilotun Almanya'ya sığınma başvurusuna olumlu yanıt geldiği anlatıldı. Haberi yazan Alman gazeteci Andreas Erb ise NATO'da görevli Türk pilot ile ilgili "E.K yabancı bir ülkede güven içinde yaşamak istiyor. Almanca kursuna bile gitti. NATO'da savaş uçağı kullanan ve yüksek maaş alan pilot şimdi Almanya'da küçük bir aylıkla yaşamak zorunda" şeklinde yorum yaptı. Alman gazeteci, cuntacı haini acındırmak için her türlü yalanı yazdı. Türk pilot ise Alman gazetesine verdiği röportajda ülkesini karaladı. "Almanya'da kalmamış olsaydım şimdi Türkiye'de cezaevindeydim. Burada kötü muamale görmeksizin arkadaşlarım ile birlikte olma olanağım var" şeklinde ifadeler kullandı.

Angela Merkel, göreve geldiği günden bu yana, Türkiye'ye karşı iki yüzlü davrandı. NATO'da görevli FETÖ'cülere de sahip çıkan Merkel, yine şaşırtmadı.