WasHİNgton!

TSK , Sincar ve Karaçok dağlarındaki PKK hedeflerini yerle bir etti. 100’den fazla terörist etkisiz hale getirildi. ABD ise panikledi. Komutan John Dorrian, hava harekatından rahatsız olduklarını itiraf etti. Meslektaşının PKK’lılarla bölgede inceleme yapmasıyla ilgili ise tek kelime edemedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Nisan 2017 Güncelleme 28 Nisan 2017, 06:43
WasHİNgton!

İÇİNDEKİLER

ABD ve Avrupa, teröristlere sahip çıktı. Terör örgütü PKK'ya ve uzantılarına her türlü yardımı yaptı. Ancak kanlı oyun ellerinde patladı. Türk Silahlı Kuvvetleri, Salı günü saat 02:00'da tüm dünyanın dikkatini çeken sürpriz bir harekata imza attı. Türk savaş uçakları, PKK'nın yuvalandığı Kuzey Irak'taki Sincar Dağı'na ve Suriye'deki Karaçok Dağı'na bomba yağdırdı. Sincar ve Karaçok dağlarında 100'den fazla teröristin öldürüldüğü açıklandı. Bu operasyon sonrası PKK-YPG ile onlara yardım eden ABD paniğe kapıldı. ABD'li bir komutan, PKK'nın Suriye kolu YPG'li teröristlerle birlikte Türkiye'nin yerle bir ettiği terör yuvalarını incelemeye aldı. PKK için yas tutan ABD, teröristlerin öldürülmesi karşısında kaygılandı! Ancak ABD bununla da kalmadı. Suriye'de DEAŞ'a karşı mücadele bahanesiyle yine YPG'li teröristlere mühimmat ve araç yardımı yaptı.

O FOTOĞRAFI AÇIKLAYAMADI
Skandallar zinciri bitmedi. Irak ve Suriye'de ABD'nin başını çektiği DEAŞ karşıtı koalisyon güçlerinin sözcüsü Amerikalı Albay John Dorrian, ağzındaki baklayı çıkardı. Dorrian, Türkiye'nin Sincar ve Karaçok dağlarına düzenlediği hava saldırısından rahatsızlık duyduklarını açıkladı. PKK'lı teröristlere sahip çıkan Dorrian, Irak ve Suriye'deki teröristler için "Kürt güçler" ifadesini kullandı. Onlara direk olarak mühimmat vermediklerini anlattı! Dorrian, Amerikalı komutanın PKK'lı terörist Şahin Cilo ile birlikte Suriye'de yaptığı incelemeye ilişkin soru karşısında ise zor anlar yaşadı. Dorrian, bu soruyu "Ortalıkta birçok kişi vardı; bütün söyleyeceğim bu" diyerek geçiştirmeye çalıştı. Tüm bu gelişmeler PKK'yı arkalayan ABD'nin terör seviciliğini bir kez daha kanıtladı.