Yetiş Arda

Detoks uzmanı Umay Villa, Madrid'e gitti. Bir restoranda otururken çantasının çalındığını fark etti. Ama İspanya polisi ilgilenmedi. Duruma isyan eden genç kadın ise Barcelona'da forma giyen Arda'dan yardım istedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Şubat 2016 Güncelleme 05 Şubat 2016, 00:00
Yetiş Arda

İÇİNDEKİLER

Madrid'de çantasını hırsızlara kaptıran detoks ve pilates uzmanı Umay Villa, polisin olaya ilgisiz kalmasına isyan etti. Villa, doğum gününü kutlamak için 30 Ocak'ta İspanya'nın başkenti Madrid'e gitti. Genç kadın, Paris'ten gelen kızıyla alışveriş yaptıktan sonra "El Caldero Madrid" adlı restorana gitti. Villa ve kızı, bir barın yanındaki masaya yerleşti.

BURASI MADRİD NORMAL!
Detoks uzmanı, sırt çantasını ve paltosunu masadaki boş sandalyeye koyarak akşam yemeğini yedi. Villa, bir süre sonra içinde pasaport, ehliyet, nakit para, kredi kartı ve 30 bin Euro değerinde takılarının olduğu çantasının yerinde olmadığını fark etti. Genç kadın, durumu garsonlara haber verdi. Ancak görevliler, olaya aldırış etmedi. Villa, restorandaki kamera görüntülerini izledi. Ancak oturduğu masayı gören kameranın olmadığı tespit edildi. Villa, "Neden masamızı gören kamera yok?" diye sorduğunda ise garsonlar, "Bizde böyle" yanıtını verdi. Polis de restoran kapandıktan 45 dakika sonra olay yerine gitti. Soyguna aldırış etmeyen ekipler, "Burası İspanya, normal" dedi.

'HERKES ONU TANIYOR'
Restoran, hırsızlıkla ilgili sorumluluk kabul etmedi, polis ise hırsızı bulmak istemedi! İspanya'da konuyu mahkemeye taşıyacağını söyleyen Villa, çantasının bulunması için Barcelona'da forma giyen Arda Turan'dan yardım talep etti. Genç kadın, "Arda, İspanya'da tanınan ve saygı duyulan biri. Onun araya girmesiyle çantamın çalındığı şekliyle geri geleceğine inanıyorum. Bu işi Arda'nın çözeceğine inanıyorum" dedi.


İSPANYA HESABI
Umay Villa, Madrid'teki restoranda çantasının çalındığını, hesabı istedikten sonra fark ettiğini söyledi. Villa, "Gece yarısına doğru hesabı istedim ve sırt çantamın yerinde olmadığını gördüm. Garsonlar "Çantam yok" dediğimde omuz silkip yanımızdan ayrıldı. Ne restoran ne de İspanya polisi, hırsızlıkla ilgilendi" dedi.