Kırmızı mucize

ABD'li Stephanie Turner, ender görülen cilt hastalığıyla doğdu. Tepeden tırnağa kızaran genç kadın, 'Yaşamaz' diyenlere inat ölüme meydan okudu; anne olup bir mucizeye imza attı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Eylül 2015 Güncelleme 04 Eylül 2015, 00:00
Kırmızı mucize

İÇİNDEKİLER

Hayat mucizelerle dolu... Bu kez mucizenin adı ABD'li Stephanie Turner oldu. 23 yaşındaki Turner, ender görülen bir deri hastalığıyla dünyaya geldi. Cildin aşırı keratinleşmesi sebebiyle oluşan ve bedenin tamamen kırmızı olmasına yol açan 'Harlequin iktiyozis' adlı, 'palyaço bebek sendromu' denilen hastalık, genç kadını yıldırmadı. Doktorlar 'Yaşamaz' dedi ama Turner hayata dört elle sarıldı. 2 yıl önce evlendiği eşiyle risk alıp çocuk yapmaya karar verdi. Doktorların olumsuz yanıtlarına rağmen çift, her riski göze aldı. Stephanie ve eşinin şansı yaver gitti. Willy adlı bir erkek bebekleri dünyaya geldi. Stephanie ve eşi için bu sadece cesaret verici bir gelişme oldu. Çünkü onlar ikinci çocuğa sahip olmaya karar vermişlerdi! Çift, aynı kumarı bir kez daha oynadı. Ve Stephanie ikinci doğumunu gerçekleştirdi. Sonuç doktorlar için şaşırtıcıydı. Çünkü dünyaya gelen kız çocuğu da aynı ağabeyi gibi son derece sağlıklıydı.

DOKTORLARI ŞOKE OLDU!

Hayatta kalması ve iki çocuk dünyaya getirmesiyle üst üste mucizelere imza atan Stephanie'nin şansı, kocası Curtis'in genlerinde bu hastalığın bulunmamasıydı. Turner çifti ikinci çocukları Olivia ile dört kişilik mutlu bir yuvaya sahip olmanın keyfini sürmeye başladı.

'BEN GÜZEL BİR KADIN GÖRDÜM'
Sürekli ağrılarla yaşayan Turner'a, eşi Curtis destek oluyor. Centilmen eşi, Turner için, "Onunla tanıştığımda cilt bozukluğu olan bir kişi görmedim, ben sadece güzel bir kadın gördüm" diyor. Çift, Willy ve Olivia adındaki çocuklarıyla mutlu bir yaşam sürüyor.