Ladin'e suikast!

İngiltere'nin güneyinde özel bir jet, oto pazarına düştü... Jetin içinde bulunan Usama Bin Laden'in annesi ve kız kardeşi can verdi. İddiaya göre, ABD'nin Ladin operasyonunu yalanlayacak olan aile üyeleri infaz edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ağustos 2015 Güncelleme 02 Ağustos 2015, 00:00
Ladin’e suikast!

İÇİNDEKİLER

ABD'nin Ladin kurgusu, 2 Mayıs 2011'de gerçekleşti. Pakistan'da düzenlenen bir operasyonda El Kaide lideri Usame Bin Ladin'in öldürüldüğü açıklandı. TAKVİM, 30 Haziran 2010'da Ladin'in 13 Aralık 2007'de Afganistan'ın Tora Bora dağlarında böbrek yetmezliğinden öldüğünü yazdı. Hatta ABD'nin Ladin operasyonundan sonra tek bir fotoğraf bile gösterememesi, "Ladin'in cesedini denize attık" iddialarının da aslında gerçekten uzak olduğunun bir kanıtıydı.

BEYAZ SARAY KORKUYORDU
Pulitzer ödülle ABD'li gazeteci Seymour Hersh de, bir süre önce ABD'nin Ladin operasyonunun bir aldatmaca olduğunu kanıtladı. İşte Beyaz Saray'ı zor durumda bırakan bu yalanı bir kez daha ifşa etmeye hazırlanan Ladin'in annesi Rajaa Haşim Ladin ve kardeşi Sana Ladin, dün İngiltere'de infaz edildi. Ülkenin güneyinde yer alan Yateley'deki Blackbushe Airport yakınlarında iniş sırasında düşen uçakta bulunan Rajaa Haşim Ladin ve Sana Ladin'in öldüğü açıklandı. Suudi Arabistan'ın Londra Büyükelçisi Prens Muhammed bin Navaf El Suud, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Bin Ladin ailesine başsağlığı diledi.

JET İTALYA'DAN HAVALANDI

Açıklamada, "Prens Muhammed bin Suudi, Blackbushe Havaalanı yakınlarında meydana gelen uçak kazası dolayısıyla Ladin ailesine ve akrabalarına başsağlığı dilemektedir" denildi. Ladin ailesine ait olan "Phenom 300" tipi uçak, İtalya'nın Milano şehrinden havalanmıştı.