Facebook bebeği

Mark Zuckerberg, kurucusu olduğu Facebook'tan kız bebek beklediklerini duyurdu. Genç zengin, 2 yıllık eşi Priscilla için 'O vazgeçilmez biri' dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ağustos 2015 Güncelleme 02 Ağustos 2015, 00:00
Facebook bebeği

İÇİNDEKİLER

Facebook'un kurucusu 31 yaşındaki Mark Zuckerberg, 2 yıl önce evlendiği Çin'li eşi Priscilla Chan'in hamile olduğunu kişisel Facebook hesabından paylaştı. Bu özel haberi takipçileriyle paylaşan Zuckerberg oldukça duygusal olarak paylaştığı mesajında hamilelik sürecine ilişkinde bilgiler verdi. 2 yıl önce evlenen Zuckerberg ile Chan çifti bu süreçte oldukça zor bir dönem geçirdiklerini belirtti. Eşi Priscilla Chan'in 3 kez düşük yaptığına dikkat çeken Zuckerberg tüm zorlu sürece rağmen eşinin güçlü olduğunu yazdı. İşte paylaşıma yorumlar:

* Adam bi tişört bi kotla poz vermis. Baksan en zenginlerden beri.

*
İnşaallah Mark Zuckerberg'in çocuğu facebook bağımlısı olur.

* Mark Zuckerberg tanışmak isteyeceğim nadir insanlardan biri. Bir diğeri Steve Jobs'tu ama öldü.

*
Zuckerberg'un kızı ergenlik dönemini düşünsenize sitenin logosunu güllerle donatıyor.

* Facebook bağımlısı olan bir kız, ona bize yaşattıklarını gösterir umarım.

*
Mark Zuckerberg baba oluyormuş inşallah çocuğun sürekli oturur da candy crush saga oynar.

43 MİLYAR DOLARI VAR
Facebook hisselerinin tüm zamanların zirvesine (100 dolar) çıkmasıyla Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg'in serveti arttı. Şirketin piyasa değeri 275 milyar dolara yükseldi. Zuckerberg dünyanın en zengin 9. kişisi oldu. 43 milyar dolarlık servetiyle Zuckerberg, Ikea Kurucusu Ingvar Kamprad'ı geride bıraktı.