Diri diri yaktılar

Maria adlı genç kız Almanya'da ormanlık alanda ölü bulundu. 8 aylık hamile Maria'nın, önce bıçaklandığı, ölmeyince de benzinle diri diri yakıldığı anlaşıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ocak 2015 Güncelleme 26 Ocak 2015, 00:00
Diri diri yaktılar

İÇİNDEKİLER

Almanya vahşi bir cinayetle sarsıldı. Başkent Berlin'de Cuma günü ormanlık alanda bulunan kadın cesedi ile ilgili korkunç bir gerçek ortaya çıktı. Cesedin 19 yaşındaki Maria P. adlı hamile kadına ait olduğu ve üzerine benzin dökülerek öldürüldüğü anlaşıldı. Otopside 8 aylık hamile genç kadının önce karnından bıçaklandığı ardından, henüz ölmemişken üzerine benzin dökülerek yakıldığı belirlendi.

ZANLI SEVGİLİ TÜRK

Polis, katil zanlısı olarak 19 yaşındaki Türk kökenli bir Alman vatandaşının ve ona yardımcı olduğu anlaşılan Alman arkadaşının tutuklandığını duyurdu. Yardım eden gencin olayı itiraf ettiği öğrenildi. Maria P.'nin Türk kökenli genç ile birlikte olduğunu, ancak daha sonra ayrıldığını tespit eden polis, cinayetin kadının hamileliğiyle de ile ilgili olabileceği ihtimali üzerinde durduğunu aktardı. Maria P.'nin üvey babasının da Türk olduğu bilgisine ulaşıldı. Genç kadının cesedi köpeği ile birlikte gezintiye çıkan biri tarafından bulunmuştu.

Mesut HASTÜRK