Aslan

Aslanlar ve yükselen Aslan’ların gündemleri önemli farklılıklar göstermekte. Aslan burcunda doğanlar açısından yavaşlatıcı nedenler, kimi engeller daha dikkat çekici gözükürken, yükselen Aslanlar açısından kariyer alanında daha fazla ilerleme ve tecrübe kazanmak söz konusu. 2022 yılının özellikle ikinci yarısında fırsatların özellikle daha akıcı hale geleceğini söyleyebiliriz. Aslan burcunun ilk on gününde doğanlar bu olanaklardan daha çok yararlanacaklar. Bu yıl pek çok açıdan ilişkilerinizi nasıl değerlendireceğinize bağlı olarak farklı farklı sonuçlar getirecek. İş hayatında daha objektif ve esnek bir tavır geliştirmeniz yararınıza olacak. Çoğu zaman, başkalarının, ortakların hatta eşinizin durumu sizin için daha sorumlu ve bağlayıcı olabilecek durumlara işaret ediyor. Dolayısı ile bu dönemde tek başına düşünmek ve karar alıp ilerlemek pek mümkün olmayabilir.
Astrolog Binnur Sormageç Astrolog Binnur Sormageç Astroloji Yazarı

KOÇ
Hayatınızın her alanından keyif alacağınız bir gündesiniz.
Günün en şanslı burcu sizsiniz. Hayatın hep güzel yönlerini görme fırsatı yakalayacaksınız.

BOĞA
Bugünlerde gerek aşk ilişkilerinizde gerek kendinizden gerek partnerinizden gelebilecek kıskançlık krizlerine karşı hazırlıklı olun.

İKİZLER
Sizler de bugün maddiyatla alakalı oldukça şanslı bir gündesiniz, bereketiniz artacağı için bir işe girecekseniz girebilirsiniz, eğer kredi çekmek zorunda iseniz başvurabilirsiniz.

YENGEÇ
Bugünlerde hayatınızda ne yönde ilerleyeceğinize karar vermek hususunda sıkıntı yaşayabilirsiniz ancak sezgileriniz size uzun vadede yol gösterecektir.

ASLAN
Aşk ilişkilerinde olaylar tam istediğiniz gibi gelişecek. Her şartta somut olarak maddiyatınızda artış gözlemleyebileceğiniz bir dönemdesiniz.

BAŞAK
Duygularınızı ifade ederken sakin bir tavır takının ve olayları yanlış anlamış olmadığınızdan emin olun. Partnerinizin sevgisine ve kendi sezgilerinize güvenmeyi ön planda tutun.

TERAZİ
Bugünlerde tutarlı bir süreç sergilemek için kendinizi sakin tutun ancak gerektiğinde gerekli kişilerden özgürleşmekten vazgeçmeyin.
Heyecan sizi bekliyor.

AKREP
Bugünlerde beklemede kalmanızda fayda var. Ev alacaksanız yönelebilirsiniz her şartta maddiyatla ilgili süreçlere başlamak için uygun bir gün.

YAY
Bugünlerde pek çok olayda ne yapmanız gerektiğini bilemeyebilirsiniz ve dışarıdan yardım almaya açık olabilirsiniz, kendinizi geliştirebilirsiniz.

OĞLAK
Hayatı kavrama ve anlama ihtiyacınız oldukça yükselecek. Zekanız ve enerjiniz ile harmanlandığında kendinizi oldukça bilgili ve huzurlu hissetme fırsatı yakalayabileceksiniz.

KOVA
Etrafınızdaki sizinle etkileşim içerisinde olan kişilere karşı dikkatli olmalısınız. İnsanlar çevrenizi ya da sosyal statünüzü kıskanarak size negatif enerji gönderebilirler.

BALIK
Bugünlerde maneviyatınızı yükseltebilirsiniz.
Dualarınızın karşılık bulduğunu görmek sizleri daha metafizik konulara yönlendirerek ilginizi arttırabilir.

...
Devamını Oku

Aslan Burcu Genel Özellikleri

Grup: Ateş, erkek, pozitif, sabit Yönetici Gezegen: Güneş Renk: Koyu sarı, altın rengi, turuncu, kehribar Uğurlu Taş: Sarı safir

Yükselen Aslan Burcu Özellikleri

Yükselen burcu Aslan olan kişiler iyi niyetli, sevecen insanlardır. En büyük arzuları, çevrelerinde saygı gören insan olmaktır. Bunu bilinçli olsun ya da olmasın büyük bir arzu içerisinde yaparlar. İdealleri çok yüksektir. Ufak, tefek ayrıntılara önem vermez, hatta nefret ederler.

Burç Uyumu Hesapla
Cinsiyet
Kadın
Erkek
Yükselen Burç Hesapla
Doğum Tarihi
GÜN
AY
YIL
Doğum Saati
SAAT / DAKİKA
Doğum Yeri
İL
İLÇE
Boş yerleri doldurunuz.