Lübnan Geceleri Tarifi

Giriş Tarihi 16 Haziran 2016, 00:00 Güncelleme 16 Haziran 2016, 16:13
Lübnan Geceleri Tarifi

İÇİNDEKİLER

Malzemeler
5 su bardağı süt
6 çorba kaşığı irmik
4 çorba kaşığı tozşeker
3 adet karanfil
Üzeri için:
300 gram çilek
1 adet muz
Servis için:
8 çorba kaşığı bal
Yeteri kadar tarçın

Lübnan Geceleri Yapılışı
Süt, irmik, tozşeker ve karanfili tencereye alıp, koyulaşana dek karıştırarak pişirin. Karışımı

dilediğiniz kalıplara pay edin. Soğumaya bırakın. Servis tabaklarına ters çevirip çıkarın. Üzerlerine veya yanlarına dilimlenmiş çilek ve muz yerleştirin. Bal döküp, tarçın serperek servis yapın.