Kabak Sırtı Tarifi

Giriş Tarihi 11 Kasım 2016, 00:00 Güncelleme 16 Kasım 2016, 15:48
Kabak Sırtı Tarifi

İÇİNDEKİLER

Malzemeler
5 adet kabak
1 su bardağı un
1 çorba kaşığı pulbiber
1 çay bardağı zeytinyağı
Tuz

Kabak Sırtı Yapılışı
Kabakları yıkadıktan sonra kabuğuyla birlikte halka şeklinde doğrayın. Unu geniş bir kapta pulbiber ve tuzla karıştırın. Kabak dilimlerini önce zeytinyağına sonra unlu karışıma bulayın ve yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine, sırt sırta gelecek şekilde dizin. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 35-40 dakika pişirin. Sarmısaklı veya salçalı yoğurtla birlikte servis yapın.

.