Tavuk Kebaplı Makarna Tarifi

Giriş Tarihi 08 Mart 2017, 00:00 Güncelleme 08 Mart 2017, 09:41
Tavuk Kebaplı Makarna Tarifi

İÇİNDEKİLER

Malzemeler

2 adet tavuk göğsü
1 paket burgu makarna
2 çorba kaşığı tereyağı
1 su bardağı rendelenmiş
kaşar peyniri
3 dal taze soğan
Yarım demet maydanoz
1 diş sarmısak
1 adet yumurtanın akı
2 çorba kaşığı galeta unu
Tuz
karabiber

Tavuk Kebaplı Makarna Yapılışı

Makarnayı tuzlu suda haşlayın. Fazla suyunu süzüp, tereyağı ile karıştırın. Üzerine kaşar peyniri serpip servis tabağına alın. Ayrı bir yerde tavuk etini robotta çekin. Kıyılmış soğan, maydanoz, sarmısak, yumurta akı, galeta unu, tuz ve karabiber ekleyip yoğurun. Eti çöp şişlere geçirip, ızgarada önlü arkalı pişirin. Çöp şişleri makarnanın üzerine yerleştirip servis yapın.