Maden Sulu Fesleğenli Ayran Tarifi

Giriş Tarihi 14 Haziran 2016, 00:00 Güncelleme 14 Haziran 2016, 16:03
Maden Sulu Fesleğenli Ayran Tarifi

İÇİNDEKİLER

Malzemeler
Bir buçuk su bardağı maden suyu
6 su bardağı soğuk su
3 su bardağı yoğurt
4 dal fesleğen
Buz parçaları
Tuz

Maden Sulu Fesleğenli Ayran Yapılışı
Yoğurdu geniş bir kaba alıp üzerine 3 su bardağı su ekleyin. El blenderi ile iyice çırpın. Kalan su, maden

suyu ve tuzu üzerine ekleyip, iyice karıştırın. Fesleğen yapraklarını ince kıyın ve ayranın içine katın. Bardaklara aktarın. Buz parçaları ilave ederek servis yapın.