Mushi-Pan (Haşlama Kek) Tarifi

Giriş Tarihi 22 Ekim 2014, 00:00 Güncelleme 12 Ocak 2015, 14:50
Mushi-Pan Haşlama Kek Tarifi

İÇİNDEKİLER

Malzemeler:

250 gram un (2 su bardağı)
2 tatlı kaşığı kabartma tozu
3 çorba kaşığı tozşeker
1 çorba kaşığı tarçın
150 cc su
1 çorba kaşığı kuru üzüm,
1 çorba kaşığı iri kıyılmış ceviz
1 adet yumurta
1 paket vanilya
Üzerine:
Pudraşekeri

Mushi-Pan (Haşlama Kek) Yapılışı:
Unu, kabartma tozu, tarçın ve tozşekeri eleyin. Suyu, yumurtayı, vanilyayı, ceviz ve üzümleri ilave edip karıştırın. Hazırladığınız karışımı küçük kalıplara dökün. Kalıpları, su dolu bir kaba alın. Benmari usulü pişirin. Üzerine pudraşekeri serpip servis yapın.