Deniz Lokumu Tarifi

Giriş Tarihi 26 Haziran 2014, 00:00 Güncelleme 30 Aralık 2014, 08:50
Deniz Lokumu Tarifi

İÇİNDEKİLER

Malzemeler
1 adet kefal
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
2 adet yumurta
200 gram galeta unu
2 diş sarmısak, tuz, karabiber

Deniz Lokumu Yapılışı

BALIĞIN filetosunu çıkarın ve çok ince kıyın. İçine rendelenmiş kaşar peyniri, yumurta, galeta unu, dövülmüş sarmısak, tuz ve karabiber katın. Tüm malzemeyi iyice yoğurun. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve avucunuzun içinde yuvarlayın. Kızdırılmış sıvıyağda kızartın. Sıcak olarak servis yapın.