T-bone Steak Tarifi

Giriş Tarihi 25 Haziran 2014, 00:00 Güncelleme 03 Mart 2015, 17:00

İÇİNDEKİLER

Malzemeler
1 t-bone steak
Deniz tuzu
Karabiber
1 tatlı kaşığı köri
Bir tutam esmer şeker

T-bone Steak Yapılışı

- Etinizi önce köri ve deniz tuzuyla soslayın daha sonra, etin suyunun dışarı salmasını ve sertleşmesini önlemek için bir tutam esmer şekerle eti kaplayın.
- Grilliant'ı 5. seviyeye ayarlayın 5 dk. önlü arkalı pişirin.
Tuz ve isteğe göre karabiber ilave edip istediğiniz yumuşaklığa gelene kadar pişirip yeşillikler ve chery domateslerle süsleyip arzunuza göre hardal veya barbükü sosla da servis edebilirsiniz.