Ispanak Taratoru Tarifi

Giriş Tarihi 25 Haziran 2014, 00:00 Güncelleme 30 Aralık 2014, 14:48
Ispanak Taratoru Tarifi

İÇİNDEKİLER

Malzemeler
1 kg ıspanak
Yarım bayat ekmek içi
1 su bardağı dövülmüş ceviz
2 diş sarmısak
2 çorba kaşığı yoğurt
2 çorba kaşığı sirke
1 kahve fincanı zeytinyağı
Toz kırmızıbiber

Ispanak Taratoru Yapılışı

ISPANAKLARI bol suda yıkayıp, doğrayın. Tencereye alıp, kendi suyu ile pişirip, süzün. Sıkarak ince ince kıyın. Ekmek içini ufalayıp, ceviz, ince kıyılmış sarmısak, yoğurt, sirke ve zeytinyağını ilave edin. Robottan geçirip, servis tabağına alın. Üzerine toz kırmızıbiber serpip, servis yapın.