Çikolatalı Muzlu Katlar

Giriş Tarihi 15 Mayıs 2013, 00:00 Güncelleme 15 Mayıs 2013, 15:17

İÇİNDEKİLER

MALZEMELER:

200 gram bitter çikolata
150 ml şekersiz krema
3 adet muz
1 adet limonun suyu
250 gram süzme yoğurt

Süslemek için:
Krem şanti ve çikolata

YAPILIŞI:

Çikolatayı ve taze kremanın yarısını bir kaba alıp benmari usulü eritin. Çikolata eriyince kremanın kalanını ekleyip iyice karıştırın. Karışımı ocaktan alıp soğumaya bırakın. Muzları ve limon suyunu bir kaba alıp bir çatalla ezin. Süzme yoğurdu ekleyip karıştırın. Çikolatalı karışımı ve muzlu karışımı kat kat kuplara yayın. En üstü krem şanti ve çikolata parçaları ile süsleyip buzdolabında yarım saat bekletin. Soğuk olarak servis yapın.