Çilekli Milföy

Giriş Tarihi 08 Mayıs 2013, 00:00 Güncelleme 08 Mayıs 2013, 15:43

İÇİNDEKİLER

MALZEMELER:

5-10 adet çilek
2 adet milföy hamuru
Yarım su bardağı krema
1 çorba kaşığı damla çikolata

Üzeri için:
1 çorba kaşığı damla çikolata
1-2 çorba kaşığı pudraşekeri
1-2 adet çilek

YAPILIŞI:

Kremayı kaynatıp ocaktan alın. Damla çikolata ekleyip soğumaya bırakın. 24 saat buzdolabında dinlendirin. Milföy hamurlarını önceden ısıtılmış 175 derece fırında, üzerleri hafifçe kızarana dek pişirin. Soğumaya bırakın. Arasına krema sürüp, dilimlenmiş çilek ve damla çikolata yerleştirin. Üzerine pudraşekeri serpip, çilekle süsleyerek servis yapın.