4 adet ince dövülmüş nuar
İrmik pane için:
1 çay bardağı irmik
1 çay bardağı un
3 çorba kaşığı yoğurt
1 adet yumurta
Kızartmak için:
Sıvıyağ
Garnitür için:
2'şer adet sivri biber,kırmızı biber ve kabak
2-3 çorba kaşığı zeytinyağı
2 çorba kaşığı irmik
Tuz, karabiber, pulbiber
YAPILIŞI:
Etleri önce una bulayın. Daha sonra yoğurtla çırpılmış yumurtaya en son da irmiğe bulayın. Kızgın sıvıyağda önlü arkalı kızartın ve servis tabağına alın. Diğer yandan jülyen doğradığınız sebzeleri zeytinyağında 5 dakika soteleyin. Üzerine irmik, tuz, karabiber ve pulbiber serpin. 2-3 dakika daha soteledikten sonra kızarttığınız etle birlikte servis yapın.