Çikolatalı Hurma Topları

Giriş Tarihi 02 Ocak 2013, 00:00 Güncelleme 28 Şubat 2013, 16:07

İÇİNDEKİLER

MALZEMELER:

500 gram hurma
1 adet yeşil elma
1 adet portakalın rendelenmiş kabuğu
10 adet pötibör bisküvi
1 tatlı kaşığı margarin
1 çorba kaşığı tozşeker
1 paket kakao
1 kahve fincanı süt

YAPILIŞI:

Hurma ve elmayı ufak doğrayın. Hurma, elma, rendelenmiş portakal kabuğu, ve kırılmış bisküviyi karıştırın. Margarin ve tozşekeri ocağa oturtun. Margarin eriyince, kakaoyu ekleyin. Hurmalı karışımı ilave edip, üzerine sütü gezdirin. İyice karıştırıp, ocaktan alın. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp, elinizde yuvarlayın. Beyaz damla çikolataya bulayıp, servis yapın.