SELÇUK YULA

SELÇUK YULA

Tarihi 17 Mayıs 2012

Hepsine helal olsun

İlk önce maçtan önce ders nitelindeki demeçleri nedeniyle Ertuğrul Sağlam ve Aykut Kocaman'ı yürekten kutlarım.. Bazılarına nasıl davranmaları gerektiğini öğrettikleri için.. En son benim ve Mustafa'nın attığı gollerle 29 yıl önce alınan kupanın tekrar müzeye getirilmesinden dolayı çok mutluyum çünkü bizim de üstümüzden yük kalktı.
Artık her kupa finalinde gelip kapımız çalınmayacak. Maça gelince F.Bahçe maçı kazanması gereken ilk 11'le sahaya çıktı. Herhalde herkes içinden keşke şu 11 Kadıköy'de de sahada olsaydı da G.Saray'a yarım puanla şampiyonluğu kaptırmayalım demiştir.
Alex için artık söylenecek kelimeler yazacak yazılar tükenmiştir. Böyle bir muhteşem futbolcu kalabildiği kadar kalmalı oynayabildiği kadar oynamalı.

3 TEMMUZ KUPASI!
Dün akşam Fener'in iyi oynamasında en büyük etken Alex, Emre, Cristian, Caner, Mehmet Topuz 5'lisinin sahada olmasıydı. Dün bu 5'li sahadaydı.
Hepsi de mükemmel oynadı.
Onlara Semih ve geri dörtlü de katılınca ortaya seyredilmeye değer bir fener çıktı. Elbette Volkan'ı dışarı atamayız bir tebrik de ona.. Bursa ise elinden gelen en iyisi yaptı. Ama Fenerbahçe'nin karşısında şansı yoktu. Bir tek İbrahim'in direnmesi de olanasızdı.
Olsun final oynamak da şereftir. Onları da kutuyorum.
Fener belki kupa için çok uzun süre bekledi ama o kadar anlamlı bir senede aldı ki kupayı, bu kadar beklediğine değdi gerçekten.. Ligde yarım puan farkla kaçan şampiyonluktan sonar alınan bu kupa Fener'in geçen sene aldığı şampiyonluğunun anasının ak sütü gibi helal olduğunu kanıtladı. Hepsine helal olsun.. Herhalde bu kupanın adını 3 Temmuz Kupası koyacaklardır.

* * *
MAÇIN EN İYİSİ
Tabiki de dün gecenin yıldızı Alex de Souza'ydı.. Attığı ve attırdıklarıyla muhteşemdi

* * *
MAÇIN EN KÖTÜSÜ
Sestak, Batalla ve Pinto dün gece hayal kırıklığı yarattılar. bir olumlu hareketleri yoktu.