Vedat İnceefe

VEDAT İNCEEFE

Tarihi 27 Ağustos 2012

Hatalar derbisi!

Her iki takımın da geçmişte çok kötü günleri oldu. Galatasaray, ekonomik anlamda geçen seneye kadar çok büyük sıkıntılar çekti. Bunun neticesinde de başarısızlıklar geldi.
Beşiktaş'ın da ekonomik anlamda çok büyük sıkıntısı olduğu bu dönemde, sportif anlamda bana göre taraftarların çok büyük beklentiler içinde olması yanlış olur. Beşiktaş bu ligin olmazsa olmazlarından.
İnşallah bu stresten kurtulurlar.

UMUT BULUT ZORU BAŞARDI!
Maç o kadar hızlı başladı ki ilk saniyelerde yeni transfer Umut Bulut boş kaleye topu gönderemedi. Arkasından 2-3 tehlikeli atak Galatasaray'ındı. 8. dakikada Fernandes'in serbest vuruşunu Melo kendi ağlarına gönderdi.
Bundan sonraki dakikalarda oyunun hakimi Galatasaray'dı. Önce Elmander ile beraberliği yakaladılar. 43'te çıkarken G.Saray'ın kaptırdığı topla Filip Holosko yeniden takımını öne geçirdi. Beşiktaş'ın sevinci 2 dakika sürdü. Umut tekrar beraberliği getirdi. İlk yarı böyle bitti. İkinci yarıda Fatih hoca, Amrabat ile oyuna başladı. 51'de Hakan Balta'nın hatasıyla Holosko tekrar öne geçirdi.
Oyun mücadele anlamında üst düzeydeydi ama fazla etkili olmayan bir oyundu. Tam bir hatalar oyunuydu. Gollerin hepsi hatalar sonucunda geldi.
Selçuk'un golüyle derbi berabere bitti. İki takım da 1 puanla yetindi.


PENALTI GİBİ DEĞİLDİ
Burak Yılmaz ile kazanılan penaltı bana inindarıcı gelmedi.
O pozisyonun penaltı gibi olmadığını düşünüyorum.
Bülent Yıldırım penaltı kararını vermiş olabilir ama inandırıcı değildi.