Vedat İnceefe

VEDAT İNCEEFE

Tarihi 2 Şubat 2012

Cimbom için tehlike çanları!

Galatasaray'ın Bursaspor mağlubiyetinin ardından transferde çok hareketli günler geçirdi. Devre arası transferde bir türlü istediği oyuncuları alamaması ve bunda en büyük neden ise oyuncu maliyetlerinin çok yüksek olmasıydı.. Ve yapılmak için transfer yapılmamasıydı. Bu sene bu takımın şampiyon olma ihtimali yüksek fakat gelen oyuncuların, Yiğit ve Necati'nin bu takıma en azından takımdaki diğer oyuncular kadar birşeyler katması gerek.
Seneye Avrupa serüveni başladığında bu takıma en az 5 oyuncun transfer edilmesi şart. Kazım'ın gitmesi bana göre isabetli karar. Nedeni ise geldiği günden bu yana takıma fazla birşey verememesi.
Bursa maçında Baros'un yerinde oynayan Sercan'ın Baros'un yerini dolduramadı. Fatih hocanın çift forveti tercih etmesi nedeniyle de Necati transfr edildi. Maliyetinin de düşük olması bir etkendi..
Maçın ilk yarısı iki takım da kötü saha şartlarına rağmen ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. İlk gol Antalya'dan geldi. Galatasaray defansı ofsayt diye durakladığı anda sağdan gelen Mehmet Eren boş kaleye Emrah'a golü attırdı.

ASLAN EBOUE'YU ARIYOR
Golden sonra oyunun hakimiyeti biraz daha Galatasaray'a geçti.
Selçuk'un ceza sahasına gönderdiği topta Antalyalı oyuncunun eline çarpmasını yan hakem penaltı diye değerlendirdi..
Penaltıyı da Melo golü attı. İlk yarı 1-1 bitti. İkinci yanıda Fatih hoca, Baros ve Sabri'yi alarak çift santrafora döndü.
Bundan sonda ataklar fazlalaştı ama Baros'un ciddiyetsizlikten kırmızı görüp takımı 10 kişi bırakması maçın böyle bitmesine neden oldu. Galatasaray'da işler şu an iyi gidiyor. Bunun nedeni de Eboue ve Baros'un olmamasıydı.
Bana göre takım iyi bir Eboue ve Baros'u arıyor. Gaziantep maçında da sıkıntı çekerler.

* * *
MAÇIN EN KÖTÜSÜ
Maçın en kötüsü kırmızı kart görerek takımını gereksiz yere 10 kişi bırakan Baros.

* * *
MAÇIN EN İYİSİ
Maçın iyisi tartışmasız Elmander'di.. Tek başına koştu, mücadele etti, savaştı.