Vedat İnceefe

VEDAT İNCEEFE

Tarihi 11 Ocak 2012

G.Saray'ın forması yetti!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'deki Samsunspor zaferinden sonra Ziraat Türkiye Kupası'nda sahasında ağırladığı Adana Demirspor karşısına yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıktı. Ne var ki, karşılaşmanın ilk yarısında Sarı-Kırmızılılar adına 3 gol olsa da yedek kadronun beklentilerin altında kaldığını, şans bulan kimi genç isimlerin vasatın altında kaldığını, konuk ekip Adana Demirspor'un çok daha etkili olduğunu gördük.

3 İSİM AYAKTA KALDI!

Oyunun ilk yarısında sahada özellikle 3-4 oyuncunun top oynadığını gördük. Defansta aksamalar oldu. Ve bunlar da ciddi sıkıntılar yarattı. Gol sayısında üstün olan taraf Galatasaray olsa da rakip kalede daha fazla pozisyon bulan ekip Adana Demirspor'du. Kaleci Ufuk yaptığı kurtarışlarla dikkatleri üzerine çekti. Ayhan, Sercan ve Engin de ilk yarıda takımı oynatan, mücadele eden oyuncular olarak gözüktü.

TERİM'İN TERCİHİ DOĞRU!
İkinci yarıya geçecek olursak Adana Demirspor, skor fark etmez diyerek daha istekli oynadı.
Defansta yaptıkları bir hatadan dolayı 4. golü yediler. Ardından Servet'in hatasından skor 4-1'e geldi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, dün gece genç ve yedeklerden kurulu bir kadroyla sahaya çıkmakta haklıydı. Kurt hoca, ligde Karabükspor'la oynayacakları zorlu maçı düşünerek as oyuncularını dinlendirme yoluna gitti. G.Saray, maçı formasının ağırlığıyla kazanarak üst tura çıktı.

MAÇIN EN İYİSİ
Ayhan, Sercan, Engin ve kaleci Ufuk, dün gece öne çıkan isimlerden oldu.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ
Yukarıda saydığım isimler dışında kalan oyuncular, beklentilerin altında kaldı.