Ulaş ÖZDEMİR

ULAŞ ÖZDEMİR

ulasugras@gmail.com
Tarihi 3 Ekim 2015

Şeyhi olmayan Dubai takımı

Trabzonspor bugün 6'ıncı hocasıyla çalışıyor. Ancak bu da Trabzonspor'a yetmedi, yetmeyecek gibi! Şota bugüne kadar -Beşiktaş maçı hariç- takıma ne kondisyon ne de taktik anlamda ciddi katkı sağlayamadı! Mesela Yusuf'un sağda oynatılma ısrarını bir türlü anlayamadık.
Şota, Yusuf ısrarıyla dünyanın en anlamsız futbol literatürüne girebilir.
Ya Erkan tercihi!
Baştan beri söylediğimiz kadro mühendissizliğine kadar gideriz aslında.
Yani sizin forvet hakkında iki önemli oyuncunuz var, onları besleyecek etkili kanat oyuncularınız yok! Bir de Erkan'ın gelişiyle takımın hangi futbolcu üzerinden şekilleneceği bir türlü belirlenemedi. Trabzonspor geçen sezon Mehmet Ekici üzerinden dönerken bu sezon iki oyuncunun hakimiyetiyle döndürülmeye çalışılıyor.
Haliyle ortaya futbol aklı değil, sadece bireysel yetenekleriyle takıma bir şeyler katmaya çalışan futbolcular çıkıyor. Yani Marin'in ofansif anlamda yaratıcılığı da olmasa 'futbolu' yazamayacağız!
Trabzonspor, takım kurabilmek için milyonlarca lira borçlandı. Oysaki ortalama futbol aklıyla çok daha iyi noktaya gelecek iken resmen kaosa sürüklendi. Adeta şeyhi olmayan Dubai takımına döndü. Bizden söylemesi.
Bu kaos herkesi yıkar!
Maçın hakemi.
Trabzonspor'u yönetenler, "Trabzonspor'un hakkını kimse yiyemeyecek" demişlerdi.
Geldikleri günden bu yana hemen her maç, Trabzonspor hakem hatalarının kurbanı oluyor.
Son olarak Süleyman Abay, ceza sahasının dışındaki faule penaltı çaldı. Bir takımın emekleri heba edilirken, yönetenlerin sessizliği de gerçekten manidar!

MAÇIN EN iYiSi MARIN
Kötünün iyisi diyebileceğimiz bir isim.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ NDOYE
Gol atamadığı için kendini halen bulamadı.