Ulaş ÖZDEMİR

ULAŞ ÖZDEMİR

ulasugras@gmail.com
Tarihi 24 Temmuz 2015

Avrupa vizyonu!

Eğer takımın başında Ersun Yanal kalsaydı, yönetimin de onayıyla beraber Trabzonspor, Avrupa'daki maçlara yedek kadroyla çıkacaktı. Türkiye Kupası da hedef olmaktan çıkartılıp sadece lige odaklı Trabzonspor'u izleyecektik. Allah'tan hoca değişince bu büyük yanlıştan dönüldü ve 'vizyon' geri geldi. Trabzonspor'un savunma hattının geçen maçta iyi sinyaller vermediğini belirtmiştim.
O hatta büyük sıkıntılar yaşamıştı.
İkinci maçta zayıf bir takım, bu 'kırılgan savunma'yı aşarak golü buluyor ise yarın karşına Van Persie ve Nani çıktığında ne yapacaksın?
Bir kere hemen herkes forvet bekliyor ama Trabzonspor'un kanat forvetleri çok kötü. Doğru adamlar kesinlikle değil! Eğer böyle devam edecekler ve mevcut hallerinin üzerine bir şey koymayacaklarsa forvet gelse ne olacak?
Genel anlamda oyuna baktığımızda Trabzonspor üst üste pas yapamıyor. Zayıf takıma karşı oyun kuramıyor. Bunlar da bize gösteriyor ki kaybedilen zaman ve oyuncu seçme noktasındaki hatalar her alanda baş ağrıtacak!
Görünen, Trabzonspor bu sezon da takım olabilmek için uğraşacak. "Yeni başladık takım hazır değil" diyebilirsiniz. Tamam...
Ben baştan söyleyim de, kayalıkları göstereyim de... Gemiyi ona göre ayarlayın, sağlama alın. Her şeye rağmen Trabzonspor'un Avrupa'da olması güzel. Yolu da bahtı da açık olsun.