Ulaş ÖZDEMİR

ULAŞ ÖZDEMİR

ulasugras@gmail.com
Tarihi 17 Temmuz 2015

Dejavu!

EVET kaldığımız yerden devam edelim. Trabzonspor'da geçen sezondan bu yana değişen pek bir şey yok gibi. Her ne kadar rakibin gücü nispetinde zor bir karşılaşma olsa da Trabzonspor sahaya hemen hemen yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktı. Yedek ağırlıklı dediysem de bunların çoğu ilk 11 oyuncusu diye alınmıştı. Sahadaki Trabzonspor'da ne bir üretkenlik ne bir takım oyunu ne bir hırs ne bir yenilenme ne de değişim ve gelişim gösterme arzusu vardı. Bu maç pek çok şey için kriter kabul edilmeyebilir.
Ama geri dörtlü için ölçü sayılabilecek bir maçtı.
Bayağı gedik verdi.
Düşünün; şu geri dörtlü çok fazla rotasyon görecek olsa bile çoğunlukla dün sahadaki futbolculardan oluşacak.
Üretmeyen kanatlar, temposuz orta saha, rakip savunma arasında kaybolup giden leri uç. 2015 Trabzonspor'un bende bıraktığı ilk izlenim bu.
Gerçi Trabzonspor yönetiminin Avrupa beklentisi bu kadar bile değildi. Yani anlayacağınız Doğu Karadeniz hala Balkanlar'dan gelen soğuk hava dalgasının etkisinde. Son olarak efendim. Kayseri'den 1 milyon Euro ödeyerek alınan sol bek Alper kiralık gönderilmek isteniyormuş.
O bölgede Musa var, İshak var, Constant var, Bazen de Yusuf var.
Transfer mühendisliğinde artık son noktaya gelindi. Bir güzelleme ile bitirelim. Dere beni boğamaz, denize mi dalayum? Oldunuz 2 dane hanginizi satayum?

MAÇIN EN iYiSi MEHMET EKİCİ
Mükemmel bir frikik golüne imza attı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ MUSA NİZAM
Sol kanatta ne yaptığını anlayamadım.