Ulaş ÖZDEMİR

ULAŞ ÖZDEMİR

ulasugras@gmail.com
Tarihi 4 Şubat 2015

Ast, üst!

Futbolun aklı ve mantığı başka bir şey. Bunu en iyi şekilde uygulayanlar her zaman takımla beraber kazanıyor. Uygulayamayan ise kendisi kaybediyor. Trabzonspor'un astları, üstlerine biraz baksalar. Mesela Cardozo'ya, mesela Mehmet Ekici'ye, mesela Bosingwa'ya bir adım daha ileriye gidecekler. Ama yok! Kendilerince başkaca şeyler deniyorlar.
Basite kaçmak yerine zorluyorlar.
Takım olmak yerine kendileri olmayı seçiyorlar. İyi de nereye kadar!
Hani bir söz vardır. "Bilmiyordu, bilseydi kurtulacaktı." Kurtulmamak için adeta çırpınıyorlar!

GELECEĞİN TRABZONU

Trabzonspor'un takım olabilmesi adına her maç önemli. Aksayan yönlerin düzeltilmesi, yedeklerin umut vermesi, hocasının kafasındaki futbolu sahaya eksiksiz yansıtabilmesi için önemli.
Yeni bir takımın bu süreçleri tamamlayabilmesi için önemli. Bunları yaparken de her kulvarda amaçsız değil amaca doğru; kimi zaman aksayarak kimi zaman ayağa kalkarak koşabilmesi için önemli. Geleceğin Trabzonsporu'nu oluşturabilmek için önemli. Ama sabır göstererek, dişleri de sıkarak...

BOSINGWA HATASI!


Türkiye Kupası'
nda Trabzonspor üst tura çıkarken hafta sonu Fenerbahçe maçıyla lig O'nun için yeniden başlayacak. Her açıdan çok ama çok önemli bir karşılaşma.
Haliyle yedek ağırlıklı çıkılan maçta Bosingwa tercihi en büyük yanlışlar arasındaydı.
Umarım sakatlığı ciddi değildir.
Son olarak... Hakan Arıkan, Trabzonspor kalesinin puantajı oldu. Kaleci bir takım için çok önemlidir. Ve Hakan güven veriyor. İsabetli bir transfer olduğu ortada.

MAÇIN EN iYiSi ERKAN ZENGİN

Gol attı, asist yaptı. Skorlara direkt katkısı var

MAÇIN EN KÖTÜSÜ GEKAS
Formsuz gözüktü. Penaltıyı da kaçırdı.