Ulaş ÖZDEMİR

ULAŞ ÖZDEMİR

ulasugras@gmail.com
Tarihi 6 Ocak 2015

Tükenmişlik sendromu

ALLAH'tan korkmaz mısınız?
Kuldan utanmaz mısınız?
Vicdanınız hiç mi sızlamaz? Yastığa başınızı koyduğunuzda rahat mı uyursunuz? O nasıl bir penaltıydı ki siz 3 hakem, (yan, çizgi, orta) gözü önünde çime takılan futbolcuyu göremediniz! Veya milyonlarca insanın göremediği neyi gördünüz?
Maç boyunca Trabzonspor'u neden doğradınız?
Söyleyin yahu!
Çekinmeyin!
Evet hakemler çok kötüydü, kötüydü de Trabzonspor iyi miydi? Demek ki tek sezonla tek takım kurmak değilmiş sorun.

YENİ BİR AKIL LAZIM

Sorun; kurduğun takımın dokusunun uyuşmasıyla alakalı. Yani forvete Cardozo'yu alırken onu besleyecek adamlarının orta yapamayacak kapasitede olduğunu göreceksin. (Yusuf, Sefa, Musa) Orta sahaya Mehmet'i koyarken defansının yerlerde sürünmemesi gerektiğini bileceksin. (Mustafa, Aykut ve diğerleri) Kısaca iyi bir kadro mühendisliğiyle sadece sezonu kurtarmak değil gelecek sezonların da alt yapısını oluşturacaksın.
Nihayetinde olmadı... Doku uyuşmadı. Trabzonspor'da tükenmişlik sendromu başladı. Artık yeni bir futbol aklı lazım. Bu akıl devre arası kesinlikle yüksek maliyetli transferlere yönelmemeli. Hele ki kaleci transferi. Sorun İbrahim değil çünkü...

GEÇ OLABİLİR ÖZER

Bütün bunların yanında Ersun Yanal'ın da bu maçta ne yapmak istediğini açıkça anlayamadım. Cardozo'nun ve İshak'ın yedek bırakılmasının gerçekten izahı yok!
Özer... Onu ayrı bir yazıda yazacağım ama Galatasaray maçından sonra eski hastalıkları depreşti.
Nereye doğru gittiğinin farkına varamıyor galiba. Yarın çok geç olabilir Özer!