LEVENT TÜZEMEN

LEVENT TÜZEMEN

ltuzemen@takvim.com.tr
Tarihi 14 Temmuz 2017

Tudor’un kalitesi düşük

Liseli başkanların kaderi midir bilemem ama Tromsö faciasından sonra liseli başkan Dursun Özbek de Östersund faciası yaşayacak gibi görünüyor. Tromsö de köy takımıydı, Östersund da köy takımı. İstanbul'da sürpriz olur mu bilemem ama Belhanda'nın kadroya katılacağını düşünürsek bu takımın kalitesi ve fiziksel gücü İsveç ekibiyle baş etmeye yetmez. Dursun Özbek Belhanda, Maicon ve Gomis'i alarak havaya girmişti ama bu balon İsveç'te patladı.
Yasin-Rodrigues-Sinan üçlüsüyle oluşan hücum hattı Galatasaray'ı rakip kaleye taşıyamadığı gibi 'büyük golcü' diye alının Gomis'i pozisyona giremeden konu mankeni yaptı.
Başkan Özbek ısrarla Sneijder'i göndermek istiyor.
Hollandalı yıldız olsaydı oyuna akıl koyar, top saklar, kanatları işler hale getirir Gomis'i de tek pasla pozisyona sokardı.
Belhanda asla bir Sneijder değil ama Sneijder ile Faslı oyuncu birlikte oynarsa hücumda ciddi etkili olurlar.

3 TRANSFERLE İŞ BİTMEZ
Tudor'un, Carole'de ısrar etmesini anlamıyorum. Östersund'un attığı gol de yine Carole'un bölgesinden hazırlandı.
Üç transferle G.Saray'da işler değişmez. Çünkü bu takımın hocası dahil kalitesi düşük. Tudor, Yasin'in, Sinan'ın ve Rodrigues'in etkisiz olduğunu görmesine rağmen bu üç oyuncuya 'yer değiştirin' talimatını bile veremedi. Ucuz etin yahnisi yavan olurmuş. 800 bin Euro'luk çapsız bir teknik direktörden böyle çapsız ve kalitesiz bir kadro çıkardı.

MAÇIN EN iYiSi GHODOS
Attığı golle maçın kilidini açan isim oldu.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ CAROLE
Carole zamanki gibi dün de çok kötü oynadı.