LEVENT TÜZEMEN

LEVENT TÜZEMEN

ltuzemen@takvim.com.tr
Tarihi 23 Kasım 2014

G.Saray'ı rezil ediyor!

Cesare Prandelli gibi geldiği günden bu yana kadro oluşumunda acemice davranan bir teknik adama, yönetim olarak haddini bildirmezsen o acemi yaptığı hataları marifet sanar.. Bedelini de Galatasaray öder.. Her maça şapkadan tavşan çıkarır gibi farklı on birlerle çıkan Cesare Prandelli'nin tanımadığı Trabzonspor'a karşı "Macera" kokan bir kadroyla çıkması adeta yenilgiye davetiydi. O daveti Trabzon geri çevirmedi ve Galatasaray'a unutamayacağı ağır bir yenilgi tattırdı.

YAZIKLAR OLSUN!
Galatasaray'ın ilk on birinde sahaya çıkan oyunculara maçtan önce "Bir 11 yapın" diye sorsak inanın çoğu kendi adını bile yazmaz.. Galatasaray'da 6 şampiyonluk gören, yönetici olarak UEFA ve Süper Kupa'yı kazanan Ali Dürüst'ün ve Galatasaray için çırpınan Abdürrahim Albayrak'ın olduğu bir yerde Prandelli istediği gibi at koşturuyorsa koşturtanlar utansın.
Koskoca Galatasaray Külübü yönetimi, İtalya'da şampiyonluğu bile olmayan çapsız bir teknik adam ile yollarını ayıramayacak kadar parasız mı? Galatasaray'ın İtalyan hocanın elinde rezil olmasına göz yumanlara yazıklar olsun. Kızıyorsunuz ama Aziz Yıldırım olsaydı Prandelli sahaya bu on biri asla çıkartamazdı.

ÖZÜRLÜ PRANDELLI!
O Prandelli ne yaptı? Medyaya oynadığı konumla ilgili serzenişte bulunan Sneijder'e ceza verip kulübeye çekti. Oyuncular "Çift forvet oynayınca etkili oluyoruz" diyor. İnatçı Prandelli "Hayır tek forvet oynuyacağız" diyor. Son milli maçta Serdar Aziz'le iyi oynayan Semih'i kesip tecrübesiz Koray'ı sahaya sürüyor. İlk 20 dakika Galatasaray baslı oynuyor, kapanan Trabzon kalesinin önünde gol olabilecek şut pozisyonları buluyor, kritik yerde iki frikik kazanılıyor bu vuruşları yapacak formda Sneijder kulübede oturuyor. Bosinwga, Hakan'ın bölgesini koridor yapıyor. ama çaresiz Prandelli maçı okuma özürlü Prandelli müdahale bile edemiyor. Çapsız İtalyan, Umut'u 46'da Sneijder'i gol yedikten sonra 60'ta oyuna çaresizlikten alıyor.
Ben yönetimin yerinde olsam hemen Mustafa Denizli'ye, "Gel takımın başına geç" derim..