LEVENT TÜZEMEN

LEVENT TÜZEMEN

ltuzemen@takvim.com.tr
Tarihi 21 Eylül 2014

Galatasaray laboratuvar olmuş!

Galatasaray beklemediği bir yenilgi aldı. Maçı nasıl degerlendiriyorsunuz?
Maçtan önce konuşulması gereken şeyler var. G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ın yerinde olsam İtalyan gazetelerine şöyle bir ilan veririm: "Fatih Terim'den sonra laboratuvar kulübü olmaya karar verdik. Mancini ile testten geçtik. Şimdi Prandelli takım kurgusu üzerinde deneyler yapıyor.
G.Saray laboratuvarında çalışmak isteyen İtalyan hocalara kapımız açıktır. Duyurulur" Mancini'den, "Takım yaparken kafana göre takıl, korkma. Hesap sormazlar" şeklinde mesaj almış olacak ki; Prandelli İtalyan klasiğiyle yine 'mucit' bir kadro çıkardı.

Galatasaray pozisyon bulmakta da zorlandı. Ne düşünüyorsunuz?
G.Saray'ın öndeki ikilisi Bruma-Burak olur mu? Bu ikili ya Pandev-
Umut, ya Burak-Pandev ya da Burak-Umut olur.
Günde 7 saat kaset izleyen Prandelli nereye bakıyor? Sen Eboue'yi istemiyorsun, Sabri'yi siliyorsun, Veysel'i kulübeye tıkıyorsun sonra da Süper Kupa'da sol açık oynattığın Yasin'den sağ bek yaratmak istiyorsun.
Bu neyin aklı?

Yeni transfer Dzemaili ili ilgili görüşünüz nedir?
Kampın yıldızı ve en çok çalışanı Emre Çolak'tı. Grafiği yükselirken Emre birden kesik yedi. Et mi, tavuk mu anlamadığımız Dzemaili ayağının tozuyla 11'de yer buluyor. Ne oynuyor, hiç... İsviçreli'nin de torpilli olması normal çünkü Prandelli'nin bir telefonuyla Galatasaray'ı tercih etmiş.
Keşke etmeseymiş...