TAYFUN ER

TAYFUN ER

Tarihi 26 Temmuz 2017

Biraz huzur lütfen

Sayın Fatih Terim... Etrafımdaki futbolla, aktüelle ilgili herkese sordum: Şenol Güneş'in eşinin ve çocuklarının ismini bilen yok. Normal olan bu değil mi?
Sizin kızlarınız olan hanımefendilerden sonra damatlarınızı tanıdık o da yetmedi, şimdi damadınızın ablasını ve eşini de öğrendik. Bu işte bir gariplik yok mu? Yaşım itibarıyla sizin Adana Demirspor'da oynadığınız günlerden beri biliyorum. Galatasaray'a transfer olmanızla başlayan olaylar bitmediği gibi giderek de artmaya başladı. Yaşınız ve konumunuz itibarıyla durulmaya başlamanız gerekirken Erol Togay'a kafa attığınız günlere döndünüz.
Hani penaltıyı kaçırıp, Adana Demirspor forması giyen rahmetli Erol Togay'a -boyunuz yetmediği içinsıçrayarak kafa atmıştınız. Top oyunda yokken üstelik. Rahmetli Togay, neden ve kimden korkuyorsa kafayı yemesine rağmen maç sonunda adeta sizden özür dilemişti. Bunca yıldır sizi kim koruyor, yaptıklarınıza göz yumuyor bilmiyorum ama bildiğim fena halde bu ülkenin adaletini sarsıyor ve bu ülke insanının adalete olan inancını yok ediyorsunuz.
Siz normal vatandaşlar arasında, eşitler içinde birincisiniz de bizim mi haberimiz yok? Sahi siz kimsiniz, resmi sıfatınızı değil, hukuk ve yasalar karşısında sizi dokunulmaz kılan sıfatınızı soruyorum.
Kır küsur yılda yaptıklarınızı sıralayacak yerim yok, hem de gerek yok.
Herkes iyi kötü biliyor. Bu ülke insanı milli takımında huzur istiyor, futbolda efendilik, centilmenlik bekliyor. Başarıyı falan geçti herkes. Normal bir milli takım ve normal insanlarla fair play çerçevesinde bir takım istiyor. Bu ülkeyi çok yordunuz, üzdünüz ve yıprattınız.
65 yaşındasınız, yani torunlarınızla oynamanız gereken yaştasınız. Bu ülke sizi mülti milyoner yaptı ve hala da astronomik bir ücret ödüyor. Kendiniz yeter artık deyin bir kere de böyle olsun... Bir huzur verin lütfen...