Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 15 Eylül 2017

Nerem ‘teyze’ benim?

Selda hanım 65 yaşındayım ve 10 senedir koskoca adamlar 'teyze' diye hitap ediyor. Ajda hanıma bakıyorum, neden hiç kimse çıkıp ona yaşını hatırlatacak bir imada bulunamıyor acaba?Sizi bilmem ama ben bu işe biraz bozuluyorum. Param olsa ben de estetik yaptıracağım. Meral

S.U. CEVAP; Estetikle yüz - gerdan ve vücudu toplattırmak ruhunuzu da gençleştirecekse, ne yapın edin o parayı bulun. Ama örnek verdiğiniz ünlülerin ayrıca ağır diyetler uyguladıklarını ve günde 5 saat spor yaptıklarını ve bu sayede 'teyzelikten' kurtulduklarını da unutmayın.
Yani olayı tek tarafından tutup örnek almak, sonra da oturup sızım sızım sızlanmak insanı sadece yıpratır. Ben şahsen 'teyze' diyenlere içimden 'halt etmişsin sen' deyip geçiyorum. Tabii vitrilerdeki görüntüme bakmamak kaydı şartıyla. Ayrıca bu yaştan sonra sahneye çıkmamızı gerektiren bir yetenek bahşedilemeyeceğine göre boşverin gitsin.

​VALLAHİ ANLAMIYORUM!
Selda hanım Vatan Şaşmaz'ın eşi haber yapan gazetelere dava açmaya hazırlanıyormuş. Sizin yerinize ben sinirlendim. Ne anlamsız bir hareket. Bu kadar ünlü bir adam tabii ki haber olacak. Rumuz; Öğretmen

S.U. CEVAP; Ben de olayın 'kader' bölümüne bir ekleme yapmak isterim; acı bir hesaplaşma sonucu hayatına son verilen rahmetli Vatan'ın ekranlardaki son cümlesi de "Hesap lütfen!" oldu.
Ve 'kader' ne denli usta bir senarist olduğunu bir kez daha gösterdi.