Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 19 Temmuz 2017

İlk kez aşığım...

Selda hanım 'Gerçek aşk' konusunu tartışmaya açmak istiyorum; Adam (yani ben) aile baskısı ile evleniyor. Kadınla hiçbir ortak noktaları yok.
Ama çocuk yüzünden devam eden işkence gibi bir evlilik... Ve bir gün erkeğin karşısına 'Hayatının aşkı' çıkıyor. O andan itibaren dünyanın en mutlu adamı olacak! Ama sizin gibiler diyor ki, "Evladını düşün, kendini ve bu aşkı feda et." Neden edeyim Selda hanım, insan dünyaya bir kez gelmiyor mu? Lütfen örümcek kafalılığı bırakın ve olaya biraz da bu açıdan bakın. Rumuz; Ben ve O

S.U. CEVAP; Hiç eşinizin güzel taraflarını ve ondaki değerleri keşfetmeye çalıştınız mı? Eminim bir iki ortak nokta bulabilirsiniz. Evet heyecanı eksik kalır ama ilişkinizi daha huzurlu, hatta keyifli bir hale getirebilirsiniz. Diğer yanda kapıldığınız 'aşk alevinin' üç yıl içinde söneceğini saptamış uzmanlar. Yani o kadının, bir süre sonra karınızdan hiçbir farkı kalmayacak!

HAYATIMI VERİRİM

Selda
hanım ben pilot olmak için yanıp kavrulan bir çocuktum. Gümüldür'de denize yüksekten atladığım için işitme yetimi kaybettim ve her şey hayal oldu. Bir haftadır, 'Cumhurbaşkanımız'ın uçağına eşlik eden F-16 görüntülerini' izliyorum.
Pilot Albay Mete Kuş'un yerinde olmak için yemin ediyorum hayatımın yarısını veririm! Hele jeti sol kanadına yatırıp aşağı çekmesi var ya... Her izleyişimde ölüyorum abla. Paylaşmak istedim. İmza;Tümay

S.U. CEVAP; Kardeşim Bülent Tosun da eski bir F-16 pilotu, şimdi THY'de koskoca uçaklar uçuruyor. Oradan biliyorum, yine de en büyük özlemi ordudaki günleri. Yani yerden göğe haklısın evlat; keşke hepimiz kadın-erkek bir kez Albay Mete Kuş olsak da, Cumhurbaşkanımız'ın uçağına eşlik edebilsek.