Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 31 Mayıs 2016

Benden utanıyor biliyorum

18 yaşındayım. Babam bir sitenin güvenlik müdürü. Sevdiğim kız ise aynı sitede oturuyor. Beni sevdiğini biliyorum. Ama sadece baş başa kaldığımızda hissettiriyor. Arkadaşlarıyla karşılaşıyoruz, el ele tutuşmuşsak hemen elini çekiyor. Babamın mesleğinden utandığının farkındayım. Ama onunla evlenmezsem yaşayamam. Rumuz; CAN

S.U. CEVAP; Oğlum Ali henüz bebekti, tek kaygım buydu işte; 'Ya ileride bir kıza aşık olur da kız yüz vermezse, oğlum da sabahlara kadar ağlarsa!' Tuhaf ama senden çok anneni düşündüm bir an. Kim bilir ne kadar üzülüyordur.

ZOR FAKAT BAŞARABİLİRSİN
Yerinde olsam, hızlandırılmış ideal erkek olma yolunda ilerlerdim. Deli gibi ders çalışır, bulduğum her şeyi okur, sosyal faaliyetler içinde yer alırdım. Karşısına müthiş bir genç olarak çıkardım! O düşünsün bakalım, böyle bir 'beyin insanıyla' aradaki farkı nasıl kapatacak?

MANKENLERE ÖZENİYORUM
Selda abla herkesin bir hayali var benimki manken olup podyuma çıkmak. Ama boyum 1.68. Ancak tekstilde iş bulabiliyorum, o da prova mankenliği. Oysa kendimi büyük podyumlarda hayal ediyorum. Çağla Şikel'le yan yana yürüyoruz... Rumuz; Hayal ötesi

S.U. CEVAP; Özellikle bu iki mektubu birlikte yayınlamak istedim. Siz gençler biraz gayretle, 'bulunduğunuz koşullardan çıkıp, başka bir kulvarda da pekala başarıyı yakalayabilirsiniz!' Mesela sen, neden ille de mankenlik? Belki yazma yeteneğin var veya resim, moda? Bu şekilde de insanların hayranlığını kazanabilirsin.