Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 28 Mayıs 2016

Anne için yuva yıkmak

Biz iki eltiyiz ve kaynanamızdan nefret ediyoruz. O kadının ağzına bakıp bize eziyet eden, hor gören kocalarımızdan da nefret ediyoruz. Üstelik kadın bunu yattığı yerden beceriyor. Aslında sevdiklerinden yapmıyorlar, dükkanlar, mal mülk kadının üzerine onun için. Dün okurunuza demişsiniz ki "Ana-baba için karınızdan vazgeçin! Belli ki sen kaynana görmemişsin Selda abla. Rumuz; Eltiler

S.U CEVAP; Haklısınız kızlar, halt etmişim. Tabii ki kayınvalide istemiyor diye erkek karısını boşayamaz. Aynı şekilde 'karınız istiyor diye de yatalak anne, bakım evine verilmez!' Hele de onca yıldan sonra.

HERKES YAŞLANACAK
Ama dünkü okurum, eşiyle daha yeni evlenmişti ve kadın, kayınvalideyi kabul ederek gelmişti o eve. Ayrıca hepimiz bir gün elden ayaktan düşeceğiz ve kafalar gidecek. Önemli olan bizlere bakacak şefkatli evlatlarımızın olması. Lütfen siz de o kadıncağıza karşı sabırlı olmaya çalışın.


EVE GEÇ KALMANIN BEDELİ!
Yeni evliyim ama çok pişmanım. Evimde el bebek gül bebektim. Eşim bizim semtte çalışan minibüs şoförü. Lise sondaydım, okul çıkışı gezerdik. Sonra bir gün eve çok geç kaldım. Abim döver diye kortum, o da 'Kaçalım' dedi. Annesine götürdü. İlk şokum, leğende yıkandım o gece. Yani hiç dengimiz değiller. 18'ime basınca nikah kıydık ama çok mutsuzum. Rumuz; Sevda

S.U. CEVAP; Hadi sen çocuksun ama o senden 9 yaş büyük kocana ve delikanlı abine ne demeli? Aklı büyümeyen büyüklerin hatasını evlatlar çekiyor. Size gelince, bir süre bebek yapmayın. Baktınız olmuyor, boşanır ikiniz de denginiz insanlarla evlenirsiniz. Tahsiline devam edersen şahane olur.