Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 6 Mayıs 2016

Kocam bebeğimizi istemiyor!

Selda abla 3 çocuğumuz var. Eşim kasap dükkanında çalışıyor. Ben arada apartman temizliğine gidiyorum. Ama şimdi yine hamileyim. Kocam "Aldır, hepsine birden bakamayız" diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Rumuz; Çaresiz

S.U. CEVAP; Eşiniz bu kadar panik yapmasın. Devletimiz çok şükür geçim sıkıntısı çeken ailelerin yanında. Anneye aylık 300 TL, bebeğin 3 yaşına kadar bez ve mama yardımı, 6 yaşına kadar her türlü kreş, kırtasiye ve diğer masraflarını karşılıyor.

ÇOCUK RIZKIYLA DOĞAR
'Daha fazla çocuk sahibi olmanın' bir önemi de, ülkemizin genç nüfusa olan ihtiyacı. Avrupa bizden vazgeçemiyorsa, bunu genç nüfusumuza borçluyuz. Ayrıca unutmayın, her bebek kısmetiyle doğar.

ÇOK KORKUYORUM
Selda Hanım bir oğlum var. Onu iyi yetiştirmek istiyorum. Şimdi o kadar çok genç harcanmış durumdaki. Kötülüklerden nasıl koruruz bilmiyorum. Çocuğum küçük ama şimdiden içimi korku kapladı. Rumuz; Zeyno

S.U. CEVAP; Ah Zeynep Hanım hepimiz aynı korkuları yaşadık. Ben oğlumu sanatla buluşturduktan sonra biraz rahat ettim. Uzmanların önerisi de müzik aleti çalmaları. Çünkü sanat ruhlarını gereksiz teferruattan arındırıyor. Size kolaylıklar diliyorum.