Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 8 Şubat 2016

Çocuğum beni geçti

Selda abla 10 yaşında bir oğlum var, geçen yıla kadar dibimden ayrılmak istemezdi, şimdi beni unuttu varsa yoksa babası! Normaldir demeyin, eşim oğlumla bugüne kadar bir kere bile ilgilenmedi. Şimdi ne oldu da babasına döndü? Ayrıca çocuğun bilgisi beni aştı, yanında cahil kaldım desem yeridir. Uzak kalmasında etkisi var mı acaba? Rumuz: Buse Naz

S.U. CEVAP: Sebep ortada; babaya yaklaşma nedeni, ikisinin de erkek olması. Hem daha ne istiyorsun bırak erkek erkeğe vakit geçirsinler. Bu arada sen de kendine yatırım yapmak için fırsat yaratmış olursun. Unutma insanın her yaşta kişisel gelişim ve bilgi birikimine ihtiyacı var.

ANALIK GALİP GELİR

Anladığım kadarıyla esas sorun, oğlunun seni daha az sevdiği yönündeki kuşkuların. Ama korkma, evlatlar analarını kör cahil de olsa severler. İkisinin arasına hiç kimse giremez. Buna babalar da dahil. Ha belki ileride gelin kızın bazı öncelikleri olur ama o kadar.

ZENGİN KADIN ALDATILMAZMIŞ!
Selda abla her kadın gibi eşim tarafından aldatıldım. Ama şuurlu bir insanım, ayılıp bayılmak yerine araştırma yapıyorum; acaba bende de bir hata var mı? Şöyle söyleyeyim, neyim eksikti de onu başka bir kadına ittim? Bir yerde okudum, 'kendine ait geliri olanlar daha az ihanete uğruyormuş!' O halde sanatçılarımız neden aldatılıyor? Rumuz: Denge

S.U. CEVAP: Öyle bir konu ki, seninle günlerce yazışacağız... Ama sorunun cevabı şu: Ünlü, güzel ve çok parası olan sanatçı kadınlarımızın aldatılma nedenini uzmanlar, 'Erkek bütün bunları hazmedemedi, komplekse girdi ve kendini ispat etmek için bu yola başvurdu' şeklinde açıklıyorlar.