Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 7 Şubat 2016

Aklım çok karışık...

Selda abla yakında evleneceğim ama duygularımdan emin değilim. Anneme söyledim, o da babama söylemiş kıyamet koptu; "Nişanda onca masraf yaptık, çalış parayı öde o zaman" dediler. O günden beri de benimle konuşmuyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Gece olunca nişanlımı özlüyorum. Sabah olunca aklıma bile gelmiyor. Sizce ben nişanlıma aşık mıyım, değil miyim? Rumuz: Kararsız

S.U. CEVAP: Gerçek duygunu bu mesafeden bilebilseydim NASA kafatasım üzerimde deney yapıyor olurdu, "bu kadın kesin uzaylı' diyerek. Ama tahmin ettiğim kadarıyla yüreğin büyük bir aşkla çarpmıyor.

YALNIZ KALAMIYORSUN
Acaba sen de şu 'tek başına kalamayan' tiplerden misin? Yani; "gecenin yalnızlığında hiç olmadık nişanlım yanımda olsun ama ertesi gün oyalanacak çok şey var, kim arar sevgiliyi" durumu. Buna emin olmadan sakın evlenme. Onun yerine işe gir çalış ki babanı da nişan masrafından kurtarmış olursun.

ÇOCUK BİZİ AYIRDI
Selda abla bebeğimiz oldu eşim benden uzaklaştı, gece gezmelerine filan başladı. "Beni fazlalık olarak görüyorsun artık" diyor. O kadar anlayışsız ki. Acaba bahane mi ediyor ayrılmak için? Soruyorum, "Sen kafayı yemişsin, esas sen beni istemiyorsun" diyor. Üzüntüden sütüm kesilecek. Rumuz: Merve

S.U. CEVAP: Bebekler bir lokma ama evdeki tüm dengeleri değiştiriyorlar. İşte o dengeyi yeniden kurabilenler evliliği kurtarıyor, aksi halde zedeleniyor. Size tavsiyem anne-bebek ilişkisini abartmayın, bebeğin bakımına eşinizi de ortak edin. Tabii ilk iş olarak kakalı bezleri adamın burnuna dayamayın ama banyo sonrası kurulayıp, pudralayabilir. Şu an içim titredi, çekilin kenara ben seve seve yaparım.