Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 25 Kasım 2015

İki karısı varmışmış!

Selda abla biz 'Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz' dizisinin fanlarıyız. Özellikle Hızır abimize laf söyletmeyiz. Şimdi kalkmış birileri "Hızır'ın ikinci karısı var, topluma kötü örnek oluyor" diyerek ahlak bekçiliği yapıyor. Adı üstünde adam 'eşkıya', cami müezzini değil ki. Her işin bir raconu var, bununki de bu. Sesimizi duyurun, kimse üstüne vazife olmayan işlere karışmasın.
Ayrıca insanlar önce kendi mazisine bakacak. RUMUZ ; E.D.H.O.

S.U. CEVAP; 'Dinime küfreden Müslüman olsa' diyerek başladığın mailini sansürleyerek yayınlıyorum.
Kimi ve neyi kastettiğini anladım. Fakat sana tümüyle katılmam imkansız. Evet topluma örnek olması gereken sanatçının bizzat kendisidir, canlandırdığı karakter değil.

HATA İNSAN İÇİN
Ama diğer yandan 'genç yaşta yapılan hatalar yüzünden' bireylerin eleştirme haklarını da ellerinden alamayız.
Neticede, pişman olmanın kabul gördüğü o yüce dinin mensuplarıyız.

ROMANLAR MECLİS'TE...
Selda hanım ben 29 yaşında Roman vatandaşıyım. Bir kızı çok sevdim. Kız da beni. Aşkımız buralarda hala konuşulur. Ama ailesi 'Çingeneyim' diyerek vermedi. Kızı kaçırdım, polisle gelip aldılar. Şunun için anlattım, Roman abimiz Özcan Purcu Meclis'teymiş. Neye yarar?
Benim hayatım bitti. Ne yaparsak yapalım, ayrımcılığın önüne geçilmez. Rumuz; İsyankar

S.U. CEVAP; Yolladığın senin fotoğrafınsa acayip yakışıklısın. Kızın sana neden çarpıldığı ortada. Romanların parlamentoda temsil edileceği ama bu ayrımcılığın bitmeyeceği konusunda ise haklısın. Üzgünüm, 'Leyla-Mecnun' işlerine meclis bakmıyor.